About Us

ROOOF

Budapest is on the move, with a growing influx of tourists and also with a fast growing economy. This is the right moment to invest in Budapest.

ROOOF is a Budapest Real Estate Development Company focused on realizing breathtaking projects. We acquire properties with pluck potential. We develop the buildings and parcels in our portfolio to become luxurious & creative landmarks.

ROOOF is a project of Gabriella Asztalos and Marcel Wanders. Both are internationally well-known creatives with business sense and experience within real estate, design, luxury and also in realizing world renowned projects.Budapest hihetetlen mozgásban van, és óriási fejlődésen megy keresztül, akár csak az ide áramló turistákra vagy a gyors ütemben fejlődő gazdaságra gondolunk. Ez a legmegfelelőbb időszak a budapesti befektetések és fejlesztések megvalósításához.

A ROOOF olyan budapesti ingatlanfejlesztő cég, amelynek fókuszában lélegzetállító és egyedülálló projektek megvalósítása áll. Megfelelő bátorsággal fogunk neki projektjeinknek és azon munkálkodunk, hogy a portfóliónkban szereplő ingatlanok és területek a luxus életérzés kiindulópontjává váljanak idehaza.

A ROOOF Asztalos Gabriella és Marcel Wanders közös projektje. Ők mindketten olyan nemzetközileg elismert és kiemelkedő üzleti érzékkel bíró tervezők, akik az ingatlanfejlesztés és a luxus dizájn területén jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Mindemellett világhírű projektek megvalósításában is jeleskednek.

Contact

ROOOF Hungary Zrt.
+36 1 248 0161
+36 30 609 1218
[email protected]
www.rooof.hu
HU-1055 Budapest,
Balassi Bálint utca. 7.